Nadja Stikkelman

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Nadja Stikkelman en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Nadja Stikkelman heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Ik zat bij Jan Wierenga in de eerste klas.

  Ik zat bij Jan Wierenga in de eerste klas. Zijn zus heet Truus. Ik herinner me de 6de klas nog met de Flying Notes o.l.v. meester Neele. Hij maakte zelf liedjes, vrolijke liedjes.Gezellig! We zongen veel. Namen: Liesje Burger, Wiesje Abrahami, Karin Mol(woonde bij het Schenkviaduct???) Susanne Schouten, Harrie Baan, Wim Tengnagel, Tonnie Zwart, Anneke Verhoek, Ineke Wark,Tini Brand,Marjan Zwennes. Hoe zou het met hen zijn?

  2004, Nadja Stikkelman

  De leukste herinneringen waren dat ik met mijn collega's en kwekelingen tussen de middag ontzettend veel lol beleefden aan het voorbereiden van en poppenkaststuk,verhalen over gekke voorvallen met kleuters of kleine vergaderingen die heel kort waren.

  De leukste herinneringen waren dat ik met mijn collega's en kwekelingen tussen de middag ontzettend veel lol beleefden aan het voorbereiden van en poppenkaststuk,verhalen over gekke voorvallen met kleuters of kleine vergaderingen die heel kort waren. Die goede oude tijd!!!! Bekende namen voor mij zijn: Johnnie en Glenn Helder, Ronnie en Wendy Kwik, Robbie Velthoek, Saskia de Graaf, Saskia Hillebrand, Wouter en Roeland v.d. Berg.

  2004, Nadja Stikkelman

  Ik heb goede herinneringen aan deze school.

  Ik heb goede herinneringen aan deze school. Het was er enorm gezellig. Wij moesten altijd om 8.30 op school zijn en begonnen de dag met 10 minuten zingen van een canon o.l.v. Juffr. Terbeek.erg leuk! Verder kon je je creativeiten ontwikkelen. De teken-en muzieklessen waren voor mij zeer favouriet.

  2004, Nadja Stikkelman
  ?