Bekijk het volledige profiel van Nadja Haak en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Nadja Haak heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Erg leuke en gezellige opleidi...

Erg leuke en gezellige opleiding, had het voor geen goud willen missen. De Ter Welle gang ;-) is inmiddels volledig uit elkaar, maar hoop dat het de meiden (Lynn, Kirsten en Tamara) goed gaat.

2004, Nadja Haak

Van de opleiding en de meeste ...

Van de opleiding en de meeste klasgenoten weet ik weinig meer. Enkele leraren zijn blijven hangen (de namen overigens niet), de lerares Nederlands door haar drukke armbewegingen, de leraar medisch informatica door zijn onzekerheid om voor een klas van 30 jonge meiden te staan en de leraar gezondheidskunde door zijn smeuïge verhalen. De avonden en nachten aan de Maasstraat en het centrum van Deventer met Lynn, Anouk, Marloes en onze huisgenoten zijn nog niet vergeten.

2004, Nadja Haak

Heb me nooit echt thuis gevoel...

Heb me nooit echt thuis gevoeld. Daardoor veel gespijbeld. Verwonder me er nog steeds over dat dat zomaar kon. Natuurlijk waren er ook leuke dingen. Zoals bijvoorbeeld de musical The Wizard of Ozz.

2004, Nadja Haak
?