Bekijk het volledige profiel van Nadja Bremer en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Nadja Bremer heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Heb hier op kleuterschool en i...

Heb hier op kleuterschool en in klas 1 en 2 gezeten totdat wij naar België verhuisden. Kan me ene Paul herinneren en verder eigenlijk niet heel veel.

2004, Nadja Bremer

Na de Marga Klompé 2 jaar in B...

Na de Marga Klompé 2 jaar in België op school gezeten om in klas 4 (meester Ham) op De Horizon terecht te komen. In de 5e Ooms en in het laatste jaar Van Paasen (hij trouwde dat jaar). Ik zie mijn naam terugkomen bij het stukje van Yola over Henk Wanders; het heeft blijkbaar op haar net zo'n indruk gemaakt als toen op mij :) Kan me herinneren dat Yola, Juliette, Esmeralda en ik vaak op pad gingen en ik heb nog een zeer leuke foto van Yola en mijzelf als "spekkies" uit een klassemusical! Verder herinner ik me dat door mijn Belgische "verleden" Ben(nie) op de eerste schooldag keihard "Belg" door de klas schalde en dat door iedereen werd overgenomen. Uiteraard ging de lol daar wel snel van af! Spelletjesdag was ook altijd een hele happening kan ik me herinneren. Tja, er zijn zo veel leuke herinneringen...

2004, Nadja Bremer

In de eerste met een hele zwik...

In de eerste met een hele zwik van De Horizon (Carine, Jacqueline, Marco, Oscar etc.). Kan me geschiedenisleraar Van Oort nog goed herinneren (kapstokjaartal) en ook het Malawi-project; mevrouw Koningsbrugge natuurlijk; muziekles van Pieterse. En later de musicals, bandjesavonden, de Berlijnreis, klaverjassen met Alexander en Etiënne in tussenuren, de Romereis enz. Zat tussentijds 2 jaar in België op school.

2004, Nadja Bremer
?