Nadine Jansen

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Nadine Jansen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

  Nadine Jansen heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Kwam in groep 4 op deze school.

  Kwam in groep 4 op deze school. Had juffrouw Hilde:S, Daarna heb ik van groep 6 t/m 8 in de Beren gezeten. Bij Peter. Was echt wel tof. Was in die tijd verliefd op een jongen. Hij heette Roy en het leuke nu is dat ik nu bijna 15 maanden met hem heb! Dat is het leukste wat ik aan die school heb overgehouden!

  2003, Nadine Jansen

  Tjah.

  Tjah....mijn favo herinneringen....dat is toch wel gewoon de lol die ik met Nienke had. Echt gelachen met haar, en nog hoor! Tis best grappig, want in het jaar dat ik de school ging verlaten (was voor mijn mavo geslaagd, ging mijn moeder er via mij Duitse les geven. Ze werkt er no nog. De school vond ik zeker wel owkeej!

  2003, Nadine Jansen

  Ik weet eigenlijk niet meer precies hoe oud ik was toen ik naar deze school ging.

  Ik weet eigenlijk niet meer precies hoe oud ik was toen ik naar deze school ging. Ik weet wel nog mijn overgang van de kleuters naar groep 3. We liepen toen met de hele klas naar een ander gebouw, het hoofdgebouw ofzo! Kwam toen bij meester Pieter in de klas. Was echt een hele aardige leraar. Helaas kreeg ik de laatse schooldag te horen dat we gingen verhuizen naar Rotterdam. Daar woon ik nu nog steeds. Ben vanaf groep 4 dus naar een andere school gegaan. Degene waarbij ik in de klas heb gezeten die ik me nog goed kan herinneren zijn: Taco, Remy, Chantal, Nicolle Haas en Maud. Heb ze daarna nooit meer gezien. Eigenlijk best jammer.

  2003, Nadine Jansen
  ?