Bekijk het volledige profiel van Nadia valies en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Nadia valies heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Ik zat op de leffelaar. Hi El...

Ik zat op de leffelaar. Hi Els van Os en Annemarie riesebos. Verder Jerry van Keken, Freek hunsel, Karin Eijken, Daniel VanVliet. Hi hoe gaat het met jullie!

2004, Nadia valies

Mijn Beste vrienden. Elsje cob...

Mijn Beste vrienden. Elsje coblijn(cobie)Maria Sowijojo. Salamat(wijlen) Jerry,Herman, Lalita oemraw. Asha. Natuurlijk de juf Boedeo gepest. Meneer Groot met zijn favorite spreuk " koning keizer kardinaal,scheiten moeten ze toch allemaal"

2004, Nadia valies

Mijn beste vriendin Rosanna Bl...

Mijn beste vriendin Rosanna Blankendaal en Lalita Maikoe. Hi Ietje! Slechtste herinnering. Juf Ria Tjin A Tsie nu mevrouw Pirou, die me altijd liet plassen voor de klas. De zenuwen die ik had in de 2e. Ik wachte totdat ik niet meer kon, en als ik vroeg was het antwoord nee, dan barste ik. gemene, gemene 2e klasse juf!!!. ik kan dat mens tot nu toe niet uitstaan! Ik ben nu fysiotherapeut en gespecialiseert oa in incontinencie. niet vanwege die periode, gewoon interesse Me liefste jufs waren, Monsanto 1e, juf Pengel, Juf Heirat(?). o Sandra gulpen vergeten. Hi Sandra

2004, Nadia valies
?