Bekijk het volledige profiel van Nadia Elfalah en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Nadia Elfalah heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Ik woonde aan de Joh.Camphuyss...

Ik woonde aan de Joh.Camphuysstraat dus voor mij waren het een paar stappen naar school toe. Ik weet nog dat ik het altijd naar mijn zin had en dat ik een felle tante was die altijd voor andere opkwam wat resulteerde tot gevechten op de schoolplein. Ik kan mij helaas geen namen meer herinneren misschien dat anderen mij nog kunnen herinneren dat zou ik graag willen weten. Ik was nogal klein en woonde om de hoek op nr 42Bis. Mijn ouders wonen er nog steeds. Ik heb ook nog op de kleuterschool ernaast gezeten dat was Dr.J.van Leeuwenschool bij juf v.d Tappelle.

2004, Nadia Elfalah

De leukste herinneringen die i...

De leukste herinneringen die ik had waren in de standaard in de pauzes langs het bakkertje te gaan om een maanzaadbolletje te halen en langs het snoepwinkeltje waar ze nog voor een cent snoep verkochten en dat was zo'n grootmoederswinkeltje heerlijk vond ik dat. Ik kan me verder geen namen meer herinneren maar alle leraren nog wel vooral de duitste lerares mw Reinders wij waren geen vriendinnen van elkaar. En de Ned.leraar Arthur dat was een toffe gast. Hij was ook de enige leraar die als ik het te bont maakte mij Natte noemde wat ik toen vreselijk vond en dat wist ie.

2004, Nadia Elfalah
?