Bekijk het volledige profiel van Nadia Dulk en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 19

Nadia Dulk heeft 19 klassenfoto's en kent 5 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 8

Zie Meander ********...

Zie Meander ********

2004, Nadia Dulk

******** Jeetje Esther en Pet...

******** Jeetje Esther en Petra (Vriesman???)wat leuk om jullie namen te lezen. Ben blij dat het goed met jullie gaat. Heb inmiddels via deze site weer kontakt met Monique van Essen maar zou het natuurlijk heel leuk vinden iets van anderen te horen. (heb inmiddels ook gemaild met Petra Vriesman erug gaaf !) Namen die me te binnen schieten zijn natuurlijk Inge die het nog steeds met mijn ex Paul doet en naar ik vernomen heb ook een dochter samen hebben. Mildred die nog steeds platen van mij heeft. En die kleine draak Mieke waar ik veel mee om ging die hyperventilatie had wahahaha waardoor wij samen veel lessen misten. Sandra en Anja staan me ook nog goed bij. Gek eigenlijk maar de docenten kan ik mij niet meer herinneren behalve de directrice Chantal dan. Een dijk van een wijf, erg streng maar met een hart van goud. Dat moest ook wel met zo'n ontspoord stelletje. Heb toen ik dronken naar huis werd gebracht na het afscheid van de 4de klassers nog tegen haar gezegd dat ik van haar hield. Kreeg dat natuurlijk het jaar daarop toen ik eindexamen deed dubbel en dwars terug in de toespraak die ze hield wahaha. Jeetje wat een zooitje was dat zeg heb nooit meer zo iets meegemaakt. Kon op deze school wel lekker doen waar ik zin in had omdat het door heftig puber gedrag wel een beetje onder mijn niveau lag maar dat was wel lekker. Sociale ontwikkeling hi hi is ook belangrijk ! Wat hebben we geslettenbakt bij die IVA en een rottigheid uitgehaald. Het valt me op dat er helemaal geen foto's op deze site staan. Werden er op deze school geen klassenfoto's gemaakt ? Van al mijn andere scholen kon ik nog wel een of twee foto's vinden maar van deze geen. Ik heb dus wat andere foto's opgesnord en ze geplaatst. Laat gerust wat van je horen.

2003, Nadia Dulk

******** Heel kort maar heel ...

******** Heel kort maar heel heftig, beschikte niet over de juiste dicipline. Gooide Michieltjes etui uit het raam en het einde kwam in zicht. Maar zat er net lang genoeg voor een klassenfoto, welke ook geplaatst. Lieve briefjes van Bolo (Yvette Pelsmaker) en je gelooft het niet ik heb ze nog. En natuurlijk zucht.... Pjotr, maar wie niet ! Beste vriendin Dionne en nu nog steeds.

2003, Nadia Dulk
?