Bekijk het volledige profiel van N . tournier en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

N . tournier heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Ik heb in de periode van 1...

Ik heb in de periode van 1971 t /m 1973 op de K S G te Wolvega gezeten ik kwam toen in de ito brugklas toen waren er 6 ito brugklassen . Ik heb toen eerst in ito brugklas 2 gezeten en toen daarna in ito brugklas 4 ik heb een mooie tijd gehad op de KSG te Wolvega ik had toen ook een leraar mentor en dat was toen de heer van Weerdenburg en van Weerdenburg kregen wij handen arbeid en mijn andere leraren waren de heer Groenveld waar wij Nederlandse taal van kregen en van de heer van Veen kregen wij rekenen en Gym les en van de heer Petersen hadden wij God DIENSTLES en wij hadden ook huishoudelijk vaardigheden ik had toen les van een Mevrouw waar wij kookles van kregen maar ik weet de naam niet meer van en ik had toen ook handvaardigheden van een zuster waar ik naailes van kreeg maar daar weet ik de naam niet meer van . Ik weet dat er veel leerlingen naar de KSG te Wolvega gingen toen die tijd en ik kan mij nog goed herinneren dat ik bij meer jongens in de klas zat dan bij meisjes de namen van de meisjes waren FEIKJE jonkers en de namen van de jongens waren Roelof Bruinsma JOPIE HUITEMA Hennie de lange Koos WAPSTRA Anne Koning Meindert Westenbroek Tony WAPSTRA Marcel van Dam . Ik kon heel goed overweg met mijn mentor de heer van Weerdenburg maar ik kon daarnaast ook goed overweg met de heer Groenveld en de Heer Petersen en ook met de docent waar ik kookles van hebt gehad en ook van de zuster waar ik naailes van hebt gehad . Ik had ook veel vriendjes op KSG school waar ik veel mee om ging dat waren Roelof Bruinsma JOPIE HUITEMA Tony WAPSTRA Marcel van Dam maar ook andere jongens van andere klassen van de KSG school en van de meisjes waren dat FEIKJE jonkers en andere meisjes van de KSG school . Het was een leuke en een fijne tijd op de KSG school te Wolvega .

2016, N . tournier

Ik ben naar de st .Franciscus...

Ik ben naar de st .Franciscus school gegaan te Wolvega in de jaren van 1962 t / m 1965 . Ik heb eerst de 1e klas doorgebracht tot de grootte zomer vakantie ik zat toen bij zuster Paula in de klas . zuster Paula was een leuke en een fijne lerares . Ik ben toen naar de grootte zomer vakantie naar de 2e de klas over gegaan en toen kwam ik bij juffrouw Popma in de klas en juffrouw Popma was ook een leuke en fijne lerares en naar de grootte zomer vakantie ben ik over gegaan naar de 3e de klas en toen kwam ik bij a. VD veen in de klas . Ik heb geen leuke en fijne tijd gehad bij a . VD veen in de klas omdat a . VD veen altijd mij moest hebben en waarom . Ik kan mij nog goed herinneren dat als leraren en leraressen toen ik naar de Franciscus ging dat waren Zuster PAULA Juffrouw POPMA de Heer HOOGMA de HEER VD veen de Heer Kruize Hoofd meester van de Franciscus school . Ik ben toen naar een andere school gegaan te Leeuwaren . Ik weet en kan mij nog goed herinneren dat er veel leerlingen toen naar de st .Franciscus school gingen de leerlingen waar ik toen bij in de klas zaten waren de jongens Harry POTIEK FRANS ter SCHURE JOHAN ter SCHURE Hans de groot WIMPY SIKKERS TITUS de Vries Rudolf VD akker . de meisjes die ik goed mij kan herinneren waren CICILIA de VRIES MAGREET SPIJKERMAN ANNEMIEKE de GROOT ALDA Koning BERTHA Koning ALYDA de groot CARLA TOURNIER RIA SCHELLTINGA . Ik weet dat er nog meer leerlingen naar de st . Franciscus gingen maar daar weet ik de namen niet meer van misschien zijn er nog leerlingen die zich kunnen herinneren dat ze toen die tijd hebben door gebracht op de Franciscus school te Wolvega .

2016, N . tournier

Ik heb een half jaar op deze ...

Ik heb een half jaar op deze Beatrix school te WOLVEGA door gebracht waar ik leuke en fijne herinneringen aan hebt gehad . Toen ik naar de Beatrix school te WOLVEGA ging toen kwam ik bij de Heer Vellema in de klas dat was mijn leraar en ik kon heel goed met Mijn leraar de heer Vellema overweg en het was fijn om zo 'n leraar te hebben als je maar goed luistert wat een leraar tegen je zegt . Ik heb ook een goede vriendjes kring opgebouwd zo leerde ik hans boers en Ellie boers kennen en daarnaast leerde ik ook JANNIE de vries en CHATRIENTJE de vries kennen en zo had ik heel veel vriendjes waar ik een hele goede band mee hebt opgebouwd . Dat was nog eens een hele mooie tijd van toen.

2016, N . tournier
?