mya van dewulp

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van mya van dewulp en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  mya van dewulp heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Erg leuke tijd gehad, de lessen werden goed gegeven.

  Erg leuke tijd gehad, de lessen werden goed gegeven. Er waren ook regelmatig bals. Ik zat er samen met mijn zus op , we hadden eigenlijk allebei een vaste danspartner, daar leren kennen, mijn zus Bert en ik Patrick.

  Dansschool van der Meulen W..., 1972

  Ik heb er geen slechte herinneringen aan.

  Ik heb er geen slechte herinneringen aan. Het was een echt christelijk school, elke week een psalm uit je hoofd leren, zingen bij het orgel soms. Strenge gymles, één van de meesters liep langs met een aanwijsstok of je wel rechtop stond.Later kregen we gelukkig een hele leuke, die zeer mooi in mijn poeziealbum getekend heeft. Schooltelevisie .Ik vond het jammer dat de jongens handarbeid hadden en wij dat vervelende handwerken. Dat juffrouw Stemfoort lief was en geduldig bleef maakte wel wat goed, maar wat had ik ook graag handenarbeid gehad.Bij mij werden al mijn breiwerkjes vieze lapjes! Aardige juffen en meesters.oa Mevr de Haan, Dhr Schenkhuizen,en de juf uit klas 1 en 2. Ik moest één keertje op het strafbankje zitten bij het Hoofd, Ik zou niet weten meer waarom, ik was normaal een vrij verlegen type vroeger,maar ik wwet wel dat ik strafregels moest schrijven, die ik toen met 2 pennen boven elkaar schreef dan schoot het wat op.

  Mr. J.J.L. van der Brugghen..., 1964

  Erg leuke opleiding , met veel leuke excursies.

  Erg leuke opleiding , met veel leuke excursies.

  ANVV- toeristische opleidin..., 1979

  ?