Muriel Loor

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Muriel Loor en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Muriel Loor heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Leuke opleiding, ik wilde meer dan alleen de Havo doen.

  Leuke opleiding, ik wilde meer dan alleen de Havo doen. Omdat ik al in het buitenland had gezeten wilde ik niet een lange opleiding doen, dus mocht ik het in een jaar proberen. Het is me gelukt en heb er alles uitgehaald wat er maar te halen viel. Ik was nog jong en het was een goede opstap naar 'de vliegerij'. Ik herinner me, Ingeborg Brinkman, Stefan Beljon, Rob (uit Tilburg), natuurlijk ook Jaap-Harm. Ingeborg en ik (en nog een ander meisje, sorry, naam even kwijt) zaten op de voorste rij en Rob, Stefan, en Jaap-Harm direct achter ons. Wat een pret!

  Interhostess school, 1984

  Wat is het snel gegaan, die twee jaren op Stanislaus.

  Wat is het snel gegaan, die twee jaren op Stanislaus. Het was er... geweldig! Voor mijn gevoel kon alles, ik herinner me nog dat ik bij Charles (engels) met een walkman op zat te snoepen. Dat snoep kwam uit 'Het Winkeltje' dat ik een van die twee jaren runde met Pinkeltje! Ik kan me ook nog levendig voor de geest halen dat we ergens in een kamertje of op zolder, glaasje gedraaid hebben om geesten op te roepen (o.a. Leon Timmermans was daarbij). Andere namen zijn Erwin Vermeulen, Hans Musters (vond ik een lekker ding, we zijn ook een aantal keren samen uitgeweest i/d "Talk"), Ronald Meesters, Marc Huijbregts (nu Marc Marie, cabaretier), Marc Engel die met mij muziek eindexamen deed en Bibi, zijn zus). De mensen die Carolijn Elissen beschreef ken ik natuurlijk ook, we zaten daar tenslotte i/d zelfde tijd. Corina van Tilborg had ongeveer dezelfde vakken als ik, We hebben samen met onze muziekklas, "America van de Westside Story" uitgevoerd op de Bonte Avond. Ik heb 'm nog op tape. Ja, Havo Top was Havo TOP!

  Stanislaus, 1981

  Nu ik al die verhalen lees over Willem 2 komt alles weer naar boven.

  Nu ik al die verhalen lees over Willem 2 komt alles weer naar boven. Ik heb een nacht lang zitten piekeren over die verschrikkelijke lerares Engels en.........warempel daar stond ze, beschreven bij iemand anders. De Jonge, ik hoor haar nog zeggen: -"Muriel, een 2"! Dan had ik weer eens gespiekt! We moesten in 2 havo een vreselijk boek uit ons hoofd leren, met allemaal verklaringen van woorden (van engels naar engels, heette het nou idioom?) aaaarrrrrhhhh. Onze eerste klassenavond, in de tijd van "Saturday Nightfever", ik mocht van mijn ouders niet naar de film toe maar kende alle liedjes. En maar slowen (schuifelen) op "How deep is your love". Dat van Le Mire weet ik ook nog, hij had geen overzicht maar toch had iedereen een soort van respect voor die man. Dhr. Maas vond ik ook sympathiek (wiskunde?). Hij vond het niet echt grappig, als decaan, dat ik van 3 Havo naar 4 Mavo overstapte. Ik had dan toch gelijk een fijn vakkenpakket waarmee ik glansrijk slaagde. Ik hoefde op die manier 3 Havo niet over te doen, met al die logische vakken. Ik vond het altijd leuk om te zingen met die jaarlijkse vieringen in de aula. Mevr. Bartels was onze mzieklerares, dit was dan ook het enige vak waar ik een 8 voor kreeg. Het schoolreisje voor het eindexamen heb ik dus met de Mavo beleefd, naar Londen. We hebben "Annie" de musical, gezien met verrekijkers weet ik nog! Verder hebben we keet getrapt op een van de hotelkamers, waar uiteindelijk een spiegel of een wasbak naar beneden kwam. Ik herinner me ene Monique, Elles Klink (uit Goirle), Wilco...? en Ramon Perez Madruga (vanwege zijn mooie naam), Marjolein beltz en er zaten twee Astrids bij mij in de klas, hun achternamen weet ik niet meer. Later ben ik Havo top gaan doen met een geweldig pretpakket.

  Koning Willem II College (v..., 1977

  ?