Monique Wolf

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Monique Wolf en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Monique Wolf heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik weet nog véél: als je aan kwam rijden zag je boven de deur leerlingen in de vensterbank van het niet-rokersgedeelte zitten.

  Ik weet nog véél: als je aan kwam rijden zag je boven de deur leerlingen in de vensterbank van het niet-rokersgedeelte zitten. Het fietsenhok was links van het gebouw. Jan, de concierge, met zijn soepautomaat (héérlijk tomatensoep voor een kwartje). En leraren natuurlijk! Namen? Dick Volmer natuurlijk (bij de exclusieve reünie in 2001 nog ruimschoots mee gelachen!), Jansen (beiden Duits), Els Zaat voor gym en haar knappe man voor handelsrekenen (?), Gijsselhart, ook voor handelsrekenen, Van Eck natuurlijk voor economie, Daems voor wiskunde, Hans van Driel voor Nederlands, maar daarvóór had ik een vrouw, weet alleen niet meer hoe ze heette. En Vullings natuurlijk ook voor Nederlands gehad. En Bovy voor Engels, evenals Tilman (o.i.d.). Het moeten er nog veel meer geweest zijn. Ik heb nog contact met een paar vrienden en vriendinnen uit deze tijd, maar eigenlijk praten we nooit meer over de school. Toch maar eens gaan doen, leuk!

  Mater Dei, 1973

  Ik zat wel op deze school maar niet in het montesorigedeelte.

  Ik zat wel op deze school maar niet in het montesorigedeelte. Ik herinner me juffrouw Thoonen van de 1e klas, juffrouw Vermeulen van de 2e, zuster Jean-Baptiste (dat was mijn lievelingsdocente) en meneer Jansen van de 6e klas. Ik kan de school nog zó uittekenen! Ging je naar een volgende klas, dan veranderde je van lokaal. Er zijn dus ook lokalen waar ik nóóit geweest ben! Ook van de speelplaats tegenover de school herinner ik me veel: waar we hinkelden, touwtje springen, hingen (dit is in volgorde van leeftijd).

  Montessorischool, 1966