monique vermeulen

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van monique vermeulen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  monique vermeulen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Lees net Emmy Boonstra maar ik zat niet met haar in de klas maar lees net een aantal namen die inderdaad in mijn buurt woonden en de foto verkleed als kaboutertjes heb ik ook.

  Lees net Emmy Boonstra maar ik zat niet met haar in de klas maar lees net een aantal namen die inderdaad in mijn buurt woonden en de foto verkleed als kaboutertjes heb ik ook. Soms kwam er een juf 's middags mee om te lunchen dat was feest.Ik heb mijn kleuter plakboek nog en herinner me ook de zaal met de ronde cirkels met verschillende plaatjes op de grond.

  Pinkeltje, 1969

  Ik heb er een leuke tijd gehad op de LDS en de MDS altijd gezellig.

  Ik heb er een leuke tijd gehad op de LDS en de MDS altijd gezellig.Mijn vriendinnen waren Helen Doesburg,Natalie van Axel Dongen, en verder heb ik ook veel gelachen met Andre de Leeuw ,Kees de Jong, Ron Ruwiel ,Peter Raadsheer (dikke vrienden),Sander Schotte,Bert en Ruud ook dikke vrienden van elkaar Dennis Paul en nog veel meer. Mijn eigen dochters doen nu ook de midelbare school en ook hun hebben pret of soms alleen maar pret denk ik.( Ik denk dan vaak terug aan mijn schooltijd).

  OCA (Ondernemerscollege), 1977

  Het was een leuke school.

  Het was een leuke school. Schoolreisjes naar Bladel waren altijd leuk en natuurlijk juf Boeke, men de Vries en dan Zeeman en Bruggeman waren te gek ook de handwerkles en handenarbeidlessen waren leuk.Leuke schooltijd gehad daar. Als ik loop te bladeren op schoolbank.nl zie of lees ik vele bekenden,leuk om weer terug te zien en met een foto van later leuk om diegene dan toch nog te herkennen. Met Monique vd Linden, Marrietta julio, Irma Molenaar,Joke Greving daar ging ik mee om.

  Ichthusschool, 1971

  ?