Monique van Soest

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Monique van Soest en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Monique van Soest heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Bijzonder leuke herinneringen aan de twee jaar die ik op de HAM zat! Veel gelachen met Miranda en Simone en Jeannette etc etc.

  Bijzonder leuke herinneringen aan de twee jaar die ik op de HAM zat! Veel gelachen met Miranda en Simone en Jeannette etc etc. Wedstrijdje doen wie er het vaakst uit werd gestuurd en je melden bij meneer Bogers. Ik heb in ieder geval snel leren schrijven door al het strafwerk, gna gna. Ik herinner me vooral nog mevrouw Klijn die Engels gaf; dat vond ik een geweldige mentor!!! En meneer Willebrands natuurlijk... ik ben niet zomaar Frans en Engels gaan studeren later! Inmiddels ben ik schrijfster (poëzie en proza) geworden, na een wisselende carriere in het bedrijfsleven. Ben niet getrouwd, woon in een woongroep en dat bevalt zeer goed. Groetjes aan iedereen die zich mij nog herinnert.

  2004, Monique van Soest

  Echt leuke herinneringen heb ik meer aan het spelen met elkaar dan aan de lessen op deze school.

  Echt leuke herinneringen heb ik meer aan het spelen met elkaar dan aan de lessen op deze school. Zeker broeder Rosario was bepaald niet favoriet bij me! Ik mocht uiteindelijk toch naar de mavo en zie me nog binnenstappen met mijn rapport met een paar tienen en de broeder die zegt: 'Maar je hebt een 6 voor handwerken, en wat denk jij later het meest nodig te hebben?' Leuk was het in mijn herinnering vooral met Miranda en Jeannette en Esther en Simone. Ben trouwens schrijfster geworden na een wisselende carriere, zie eventueel ********************* voor meer info.

  2004, Monique van Soest

  "O Saligh Triniteits" schreef ik ooit een 'ode' die meer dan cynisch bedoeld was! Ik kwam er in 3 havo op (na 2 jaar mavo) en eh.

  "O Saligh Triniteits" schreef ik ooit een 'ode' die meer dan cynisch bedoeld was! Ik kwam er in 3 havo op (na 2 jaar mavo) en eh... ik had nog nooit een echte kakker gezien! Er ging een nieuwe wereld voor me open. Ik herinner me leuke contacten met o.a. Simone Stoelman, Anouschka Voskuil, Carin Boontje, Nicole (?) en Annemarie (?), Vera, Leontine en Kiki.

  2003, Monique van Soest
  ?