Monique van Haasteren

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Monique van Haasteren en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Monique van Haasteren heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 1

  Te gekke tijd gehad! Het was altijd gezellig met Barbara, Lisette, Monique, Eline en van de andere klasgenoten ben ik even de namen kwijt.

  Te gekke tijd gehad! Het was altijd gezellig met Barbara, Lisette, Monique, Eline en van de andere klasgenoten ben ik even de namen kwijt. Tevens zat mijn toenmalige vriendje Mischa Coulier ook op de MTRO. Gelukkig niet in dezelfde klas. Goede herinneringen heb ik aan de introductiedagen, Disney Parijs (in de stromende regen) en de Holland Dagen Maastricht en Valkenburg. De lessen Duits kan ik me nog goed herinneren, daar kon de docente moeilijk orde houden. In de pauze heerlijke broodjes of appelflappen halen bij het bakkertje of een gezonde fruitsalade bij de groenteboer. De animatielessen van dhr. De la Croix staan me nog goed bij, vooral het opstellen van een toernooischema (drama). Erg leuk vond ik altijd de reclame lessen. Helaas ben ik de naam van de docent kwijt. Erg grappige man, die al veel in zijn leven gezien en gedaan had. Ik zou het leuk vinden met oude klasgenoten bij te praten over die "goede oude tijd" . Ik ben te bereiken via moniquevanhaasteren ********** onetomove *******

  2003, Monique van Haasteren
  ?