Monique Daal

Kent 12 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Monique Daal en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

  Monique Daal heeft 1 klassenfoto's en kent 12 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Heb de eerste drie jaar op deze school gezeten.

  Heb de eerste drie jaar op deze school gezeten. In de klas met Caroline Bouwer, Rik vander Vlugt, Elly Luigjes, Rene van de Bunt, Gine Zwart en nog meer bij Juffouw Steinmeijer, juffrouw van Osch (mijn liefste juf ooit) en juffrouw Smit.

  2003, Monique Daal

  Verkleedfeesten op school in de herfst.

  Verkleedfeesten op school in de herfst.Afwassen na de pauze (koffiekopjes van de onderwijzers) in het hok en daar lekker lang over doen. Toneelstukjes op vrijdagmiddag in de bovenzaal vond ik geweldig. Kikkervisjes die we mochten zien groeien. Ik zat in de klas met Martin Los, Leon Janssen, Eveline Vogel,Cor Agterberg, Marja Delfos, Roline Noordeman, om er maar een paar te noemen.

  2003, Monique Daal

  Mudetoavonden, koor van Hans Kwakkel waar mijn koorliefde is ontstaan.

  Mudetoavonden, koor van Hans Kwakkel waar mijn koorliefde is ontstaan. Rennen na schooltijd om in aanmerking te komen om lokalen te vegen voor wat zakgeld. Mislukte scheikundeproefjes bij van Dam. Boeren op Tholen helpen met uien rooien. Drama-werkweek in Vierhouten met mensen van Middeloo

  2003, Monique Daal
  ?