Monique van Blitterswijk

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Monique van Blitterswijk en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Monique van Blitterswijk heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Wat veel indruk heeft gemaakt is dat een jaar langer mocht "kleuteren" omdat ik in oktober jarig ben.

  Wat veel indruk heeft gemaakt is dat een jaar langer mocht "kleuteren" omdat ik in oktober jarig ben. Er zat een jongentje die altijd in slaap viel in de klas. Ik dacht dat ik juf Ingrid had zij is ook nog in het ziekenhuis op bezoek geweest toen ik aan mijn oor geopereerd was.

  Het Klimrek (kleuterschool), 1974

  Ik weet dat ik 2 jaar les heb gehad van jufrouw Tielen en in de 3E klas van een jonge juf.

  Ik weet dat ik 2 jaar les heb gehad van jufrouw Tielen en in de 3E klas van een jonge juf. Ik zat in de klas met Sacha de Bruijn. Belinda Reedijk en Brigitte ****, Anita Namen die me te binnen schieten Richard, Pim, Walter. Weet er niet zoveel meer van ben in de 3e klas naar een andere school gegaan.

  Elout van Soeterwoudeschool, 1976

  Kan niet zeggen dat ik goed heb opgelet tijdens de les, was veel aan het kletsen met Marieke Swanenburg, Nathalie Putz en Monique v/d Geld.

  Kan niet zeggen dat ik goed heb opgelet tijdens de les, was veel aan het kletsen met Marieke Swanenburg, Nathalie Putz en Monique v/d Geld. Kan me Dhr Damen nog herinneren en de wiskunde leraar met z'n spuuglook. De leukste leraar vond ik de aardrijkskunde leraar maar z'n naam ben ik gewoon helemaal vergeten. Laatste jaar hadden we "veel"tussenuren die brachten we al videokijkend door bij Peter Hessing of Patrich Kramer samen met Michel v/d Pol en Marieke. Ook een hoop spelletje gedaan.

  Willibrord Mavo, 1983

  ?