Monique van 'tHoff

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Monique van 'tHoff en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Monique van 'tHoff heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb alleen maar zeer goede herinneringen aan juffrouw de Soete.

  Ik heb alleen maar zeer goede herinneringen aan juffrouw de Soete. In mijn herinnering was zij altijd lief en vriendelijk. Het spelen in de zandbak en het wachten in "de tunnel" totdat iedereen stil was. Pas dan ging de de Poort naar het Timorplein open. Een zeer spannend spel in de klas was altijd het verstoppen van de gouden koets. Verder herinner ik mij het maken van de papieren bakjes voor de liga koeken, het ochtend gebed (zingen van lees je bijbel bid elke dag) en de kamer waar de directrice mevrouw Brink zat. Ik was smoor verliefd op Bertje. Hij zat ook bij mij in de klas. Bertje woonde schuin tegenover mij in de Bankastraat.

  Chr. Kleuterschool Timorplein, 1963

  Juffrouw de Soete heb ik zeer goede herinneringen aan.

  Juffrouw de Soete heb ik zeer goede herinneringen aan. De poort waar je door moest om langs de zandbak in de school te komen. Het spelen in de speelzaal waar ook zandbakken op poten waren. OOk speelde we in de klas warm en koud. Dan werd de gouden koets verstopt en een aangewezen kind mocht deze dan zoeken. Bij vertrek ging de poort niet eerder open nadat dat alle kinderen muis stil waren.

  Chr. Kleuterschool Timorplein, 1964

  vanaf de 4e klas bij meester Eijkelhof in de klas gezeten.

  vanaf de 4e klas bij meester Eijkelhof in de klas gezeten.

  Jan Pietersz Coenschool, 1964

  ?