Monique van Dijk-Landsman

Kent 0 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Monique van Dijk-Landsman en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Monique van Dijk-Landsman heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb STIVAS schoonheidsverzorging en SEPVO pedicure op deze school gedaan.

  Ik heb STIVAS schoonheidsverzorging en SEPVO pedicure op deze school gedaan. Gezellige tijd gehad. Goede opleidingen onder leiding van dhr. Wim van der Straten. Leuke groepen, prima docenten.

  Instituut De Korte, 1996

  Ik heb wel leuke herinneringen aan deze school.

  Ik heb wel leuke herinneringen aan deze school. Ik deed MK-realisatie. Nu nog ben ik blij dat ik zelf kleren kan maken. Bovendien heb ik daar mijn vestigingsdiploma gehaald. Daarmee kon ik mijn eigen (pedicure)bedrijf starten. Ik herinner me nog wat namen van klasgenoten: Saskia Louwen, Guda Zwaan, en docenten: Carrie Slee(ik ben wel trots dat ik les van haar heb gehad), Bas Diegenbach(bedankt dat je me door die vestigingseisen hebt gesleept), Hugo Woudhuizen(ook bedankt voor alle bijlessen handelskennis), Gert Visbeen, Harry Habets; een erg aardige leraar Godsdienst, Roy Mezas voor Engels en onze hele oude leermeester-coupeur waarvan ik de naam niet meer weet. Ik weet nog wel dat zijn handen enorm trilden. Ik vond het altijd zo knap hoe hij de industrie-lockmachines kon inspannen met behulp van grote pincetten.

  Sancta Maria, 1981

  Ik wil Wilfred van der Kluft nog even heel hartelijk bedanken voor het feit dat wij liedjes van de Beatles uit ons hoofd moesten leren.

  Ik wil Wilfred van der Kluft nog even heel hartelijk bedanken voor het feit dat wij liedjes van de Beatles uit ons hoofd moesten leren. Nog steeds heb ik daar profijt van. Ondanks dat mijn vader op school werkte heb ik een leuke tijd gehad op de Professor van der Leeuw. Vooral door het prachtige oude gebouw op de Noorderhoofdstraat. Het had sfeer, uitstraling en een spannende tussenzolder. Met Dirk Smit,een kraker uit Krommenie, hebben Mery Hilhorst, nog een aantal mensen en ondergetekende geprobeerd sloop van de school te voorkomen door er in te gaan zitten. Helaas tevergeefs.

  Prof.v.d.Leeuw Mavo, 1977

  ?