monique van der Burgh

Kent 0 personen

DIVORCED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van monique van der Burgh en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  monique van der Burgh heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  De eerste jaren vooral, met geweldige ouderhulp, de altijd gezellige knutseluurtjes, de musicals die ik altijd met kerst en afscheid oudste kleuters mocht doen, de gedekte tafels als we weer eens een feestje hadden.

  De eerste jaren vooral, met geweldige ouderhulp, de altijd gezellige knutseluurtjes, de musicals die ik altijd met kerst en afscheid oudste kleuters mocht doen, de gedekte tafels als we weer eens een feestje hadden.. En dan natuurlijk alle kids die ik op de foto,s nog ken met naam en bijnaam. Jongens, laat eens horen wat er van jullie geworden is

  De Boomgaard, 1980

  Het speeldoosje dat aan het eind van de dag speelde, de blokken en waterhoek, de gang met alle zakjes met gymschoenen.

  Het speeldoosje dat aan het eind van de dag speelde, de blokken en waterhoek, de gang met alle zakjes met gymschoenen. en de lol met Irene van der Veer.Annemieke Niemeyer, waar ik bij logeerde en een keer hard in haar hand beet,de koffie die ik mocht rondbrengen, ik weet het nog als gisteren. Irene ,laat wat van je horen, ik zou zo grag weten hoe het met je is,al zit ik al heel lang 3000km verderop in Griekenland.

  De Speeldoos, 1963

  Helaas weet ik niet veel meer van de school.

  Helaas weet ik niet veel meer van de school. Mijn beste vriendin was Ellen Ammerlaan waar ik graag wat zou willen horen.Ook de opleiding daarna samen gedaan. Leraren schieten me nog te binnen met het lezen van de namen maar leerlingen..helaas weinig

  Mavo Zonnestein, 1972

  ?