Monique Swarts

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Monique Swarts en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Monique Swarts heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Gezellige tijd gehad hier op school.

  Gezellige tijd gehad hier op school. Lekker kletsen met Verona. Op de fiets naar school met de rest van Wedde. Patat eten in de Meet. Ik ben blij dat ik destijds de switch heb gemaakt van Winschoten naar Bellingwolde.

  Martin Luther king (Mavo), 1989

  Ik heb IBS gedaan, hier heb ik 5 jaar lang gestudeerd en gefeest (De befaamde Drink Around the World feesten hebben mij mijn eerste kater bezorgd).

  Ik heb IBS gedaan, hier heb ik 5 jaar lang gestudeerd en gefeest (De befaamde Drink Around the World feesten hebben mij mijn eerste kater bezorgd). Ik heb een heerlijke studententijd gehad en een erg leuk jaar in het buitenland. En ik heb gemerkt dat mijn opleiding een goede zet is geweest. Vooral nu in deze tijd, het is breed genoeg om allerlei kanten ermee op te kunnen.

  Hanzehogeschool Groningen, 1995

  Ik wilde hier liever niet heen, maar omdat ik naar de IBS wilde moest ik havo wel halen.

  Ik wilde hier liever niet heen, maar omdat ik naar de IBS wilde moest ik havo wel halen. Mij motto tijdens deze 2 jaren was dan wel "Zo snel mogelijk alles halen en dan snel verder". Toch heb ik hier wel leuke herinneringen aan. Gezellig met Bina stappen in Winschoten. Slap ouwehoeren met Arjen en Sander. En Raymond met zijn eeuwige zang.

  Dollard College, 1993

  ?