Ontdek PLUS

Monique Spijkers

Kent 2 personen

Samenwonend
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Monique Spijkers en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Monique Spijkers heeft 0 klassenfoto's en kent 2 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Tja wat zal ik zeggen.

  Tja wat zal ik zeggen. 1e en 2e jaar waren oke, leuke medescholieren en een leuke tijd gehad. 3e jaar was een rotjaar. Hoop dat degene die mij toen zo gepest hebben nu weten wat ze een ander aan hebben gedaan. Het is iets wat je niet zomaar kunt vergeten.

  MBO de Rooipannen, afdeling..., 1988

  Dit is een school die ik heel snel wil vergeten.

  Dit is een school die ik heel snel wil vergeten. Niet vanwege de leerlingen maar vanwege het onderwijs. Met een 9 slagen voor Duits op de Mavo en hier gemiddeld een 2 staan. Mwhaaa kan gewoon niet kloppen. En zeker niet omdat ik volgens oostenrijkse vrienden van toen perfect duits sprak en schreef. En zo kan ik er nog wel meer opnoemen hoor. Engels hetzelfde en nog wat vakken. Maar verder de leerlingen waren helemaal oke... Je kon zijn wat je wilde (kak, hardrocker etc) zonder dat je daarop werd aangekeken. Heel anders dan op een van mijn latere scholen de Rooi Pannen!

  MEAO Triborgh College, 1987

  Wat hierbij staat klopt niet!!! De Maria Regina is veranderd in de Alm.

  Wat hierbij staat klopt niet!!! De Maria Regina is veranderd in de Alm... Deze verhuizing heb ik meegemaakt. We liepen vanaf de Maria Regina naar de Alm in de Groenewoudstraat... In 1978 is de naam veranderd in de Alm en zijn we verhuisd.

  maria regina kat.basisschool, 1976