Monique Sint

Kent 0 personen

SINGLE
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Monique Sint en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Monique Sint heeft 25 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb in 88/89 de opleiding Receptioniste gevolgd en daarna nog een jaar Toeristisch Medewerkster.

  Ik heb in 88/89 de opleiding Receptioniste gevolgd en daarna nog een jaar Toeristisch Medewerkster. Mijn vriendinnen waren Wendy Beukman, Sandra van Dalum, en Nathalie Naayen. Jeroen 't Hart zat ook bij mij in de klas. Ik ben hem nog 1x tegengekomen in de reiswereld, maar het heeft voor mij maar een half jaar geduurd dat ik daarin werkzaam was. Met Wendy en Sandra heb ik na school nog veel kontakt gehad, maar dat is helaas verwaterd. Dus meiden, als jullie je hier ook aanmelden, stuur eens een berichtje !

  EuroCollege Hogeschool en E..., 1988

  De meest vreemde leraren daar, bijvoorbeeld Karate-kid De Heer, de Raaf eeuwig in het zwart, Uitert op zijn klompen.

  De meest vreemde leraren daar, bijvoorbeeld Karate-kid De Heer, de Raaf eeuwig in het zwart, Uitert op zijn klompen. Maar wel een leuke tijd geweest. Weet je die drummarathon nog?... en de kolderdagen.... lekker op de menhir kalken.....de Belle Epoque. Helaas ook minder leuke herinneringen, zoals het overlijden van onze klasgenoot Patrick Pothuijzen in 1987. Mijn vriendinnen waren Annemarie en Iris, die ik al kende van de basisschool en Linda Stoute. Verder was ik ook goed bevriend met Ivo Boelee. Inmiddels heb ik al wat kontakt met oude vrienden, dankzij deze site!

  CSG Blaise Pascal, 1984

  De reunie was fantastisch, leuk om iedereen weer te zien na 22 jaar!!! Favoriete leraar was "Hannibal" (meneer Hannik) natuurlijk.

  De reunie was fantastisch, leuk om iedereen weer te zien na 22 jaar!!! Favoriete leraar was "Hannibal" (meneer Hannik) natuurlijk. Helaas is hij een aantal jaren geleden overleden...... Mijn vriendinnen waren Linda Stroosnijder, Annemarie Lisseveld en Iris Haring.

  basisschool De Ark, 1976

  ?