Monique Sulkers-Simons

Kent 0 personen

ASK_ME , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Monique Sulkers-Simons en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Monique Sulkers-Simons heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  veel plezier gehad.

  veel plezier gehad. verhalen komen nog wel want ik heb er genoeg van deze school. Bijv. de zgn kooklessen die we extra mochten volgen..Vooral het liedje..eerlijk zullen we alles delen..ik een beetje meer dan jij(sinterklaastijd) en dan het wegsnaaien van de lekkerste dingen door 2 heren, delano en gijs?,

  Willem de Zwijger , 1971

  hoi allemaal, ik heb al contact met carla vooren en zou het leuk vinden om wat meer fotos en namen te zien van mijn klasgenoten van toen.

  hoi allemaal, ik heb al contact met carla vooren en zou het leuk vinden om wat meer fotos en namen te zien van mijn klasgenoten van toen. Helaas weet ik niet veel meer van die tijd maar wel dat we gezellige vriendinnengroep hadden en de sluiproute van de hooidrift naar onze school.Helaas heb ik geen fotos uit die tijd. Namen uit deze tijd heb ik nog wel onthouden maar de gezichten zijn als een waas voor me.

  de zonnebloem, 1964

  natuurlyk altyd favoriet was werkweek in alteveer.

  natuurlyk altyd favoriet was werkweek in alteveer. Ik mocht het 2x mee maken,dus ook 2x dikke pret. Verder nederlands met Bussink,heerlyk genieten in het 1e jaar met een min of meer meidenklas by hem. Schyvers daar was het buiten de klas serieus en binnen de eerste minuten over bert en ernie praten.Lekker kinds, en daarna toch echt weer aan het werk. Ben benieuwd of ik nog wat van oude klasgenoten te horen kryg. Ik vond het een leuke school waar ik nog goede herinneringen aan bewaar. monique Simons.

  MEAO De Lijnbaan, 1975

  ?