Monique Schmitz

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Monique Schmitz en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Monique Schmitz heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Deze school was geen succes voor mij, ben ondanks dat wel goed terecht gekomen.

  Deze school was geen succes voor mij, ben ondanks dat wel goed terecht gekomen. Ben in november door een overlijden in de familie van de school afgegaan. Wat ik me kan herinderen waren de lange smalle trappen in dit pand, aan de ene kant omhoog aan de andere kant naar beneden. De klasgenoten vond ik van een hoog kak gehalte en kwamen, in tegenstelling tot mijn persoontje allemaal niet uit Amsterdam.

  Schoevers opleidingen, 1980

  Leuk om te herkennen wat jaargenoten schrijven.

  Leuk om te herkennen wat jaargenoten schrijven. Herinderingen komen boven drijven. Over leraren en over leerlingen. De leraar engels die eens een appel door de klas heengooide en alles wat in de klas aan vuilnis achterbleef op het bord plakte, Kager was zijn naam geloof ik. Ben benieuwd wat er van iedereen is geworden.

  Katholieke scholengemeensch..., 1974

  Wij woonde er vlak naast.

  Wij woonde er vlak naast. Mijn moeder kon mij zien spelen in de pauze als ze dat wilde. Het zijn inderdaad vooral vlagen, namen herinder ik me niet of nauwelijkes. Heb er geen slechte gevoelens over. Het was goed (behalve de liga dan)

  R.K.Kleuterschool St.Josef, 1965

  ?