Monique Rijpert

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Monique Rijpert en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Monique Rijpert heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  hbo-v, leuk introkamp, veel spijbelen bij de mac en de v&d met ons clubje, onze trip naar de satehut, eerst even met de bus op en neer, en daarna snel met mijn oude citroen visa! Nog steeds goed contact met Cindy Vermunt, Karin Fens en Nadine Batenb

  hbo-v, leuk introkamp, veel spijbelen bij de mac en de v&d met ons clubje, onze trip naar de satehut, eerst even met de bus op en neer, en daarna snel met mijn oude citroen visa! Nog steeds goed contact met Cindy Vermunt, Karin Fens en Nadine Batenburg, gaan nog elk jaar een weekend weg met aanhang erbij, altijd erg gezellig.

  Hogeschool West-Brabant, 1993

  eerst in de heuvelstraat, toen naar de willibrordstraat, combinatieklas 3-4, juf an, meester joossen, meester vd wiel, meester vd broek, meester tuytelaars.

  eerst in de heuvelstraat, toen naar de willibrordstraat, combinatieklas 3-4, juf an, meester joossen, meester vd wiel, meester vd broek, meester tuytelaars

  ST Willibrordus, 1981

  eerst op de fiets van alphen naar tilburg, daarna toch maar met de bus, en vanaf mijn 16 met de brommer.

  eerst op de fiets van alphen naar tilburg, daarna toch maar met de bus, en vanaf mijn 16 met de brommer. charpentier, van hoek, jacobs, vriens, maas, de laat. Het sportveld buiten met die vieze zwarte gravel, de barakken achter het sportveld, het opensnijden van een koeienoog tijdens de biologieles, de schoolonderzoeken in de aula, de f op mijn rapport wegens fraude, wat al een paar jaar goed ging, maar toen vielen we door de mand....Hier heb ik ook Dolf leren kennen, verkering gekregen op odulphus en nog altijd bij elkaar, ondertussen een zoontje samen.

  Sint Odulphus Lyceum, 1987

  ?