Bekijk het volledige profiel van Monique Rijnders en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 1

Monique Rijnders heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

leuk onderwijssysteem, kleinsc...

leuk onderwijssysteem, kleinschalig. Gezellige oude gebouwen in de binnenstad.

2004, Monique Rijnders

De leuke tijd met vriendinnen ...

De leuke tijd met vriendinnen Petra van Gils (tevens mijn nicht), Judith Jamin, met wie ik in de brugklas zat, tengere Els Bos met haar lange krullenhaar. Moet nog denken aan de leraren Grieks/Latijn, de heer Moolenaar, die bijna stoicijns bleef als de klas weer ging keten. Dan meester Heck, die hoewel jonger, toch wel kordater optrad en de klas onder controle had. Natuurlijk de gymleraren meester Ackermans (de versierder) en juffrouw Tillie, en wat van de leraars Frans die met wiebelende billen voor de klas stond en onze eigen kabouter plop, meester Jansen, leraar Nederlands. Dan was er ook nog zo'n apart typetje die leraar Geschiedenis was en waarvan je de stuipen op het lijf kon krijgen met zijn onverwachte uithalen. Het was een heerlijke onbezorgde tijd met menige pauzes met de onafscheidelijke bekertjes tomatensoep voor f. 0,50 uit de kantine die je buiten op het gras bij de sportvelden kon opslurpen..

2004, Monique Rijnders

De leuke tijd met vriendinnnen...

De leuke tijd met vriendinnnen Judith Jamin, Manon Sullot, Karin Muermans, Saskia Gitmans, Esther Daemen, Angelique Michon, die uit Oostenrijk kwam en bij ons kwam vanaf klas 3. Verder had ik contacten met Ludi Vandenboorn , Remco Huijdts en Frank, die een zusje had die suikerziekte had. Qua leraren herinner ik mij natuurlijk het schoolhoofd meester Starren waarvoor iedereen bang was, maar die in klas 6 een geweldige en leuke leraar was. In klas 4 hadden we meester merklenbach oftwel spuugbakje (vergeet de pluu niet). Een geweldige schooltijd, een leuke klas, met leuke gymlessen buiten (slagbal) en in klas 6 dat geweldige schoolkamp met wedstrijden tegen die andere school.

2004, Monique Rijnders
?