monique post

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van monique post en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  monique post heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  favoriete herinneringen heb ik totaal niet, want ik vond het een ramp.

  favoriete herinneringen heb ik totaal niet, want ik vond het een ramp. te meer omdat er kinderen die "vervelend" waren bij ons in de klas vast gebonden werden met theedoeken en dan op een stoel voorin de klas gezet werden. te triest voor woorden. Gelukkig ben ik de naam van de juf kwijt.

  De Blauwe Reiger, 1968

  een te gekke school.

  een te gekke school. jammer dat er een eind aan kwam en ook jammer dat de school samen ging met het spinozalyceum. waar is iedereen gebleven? rob blok, marcel v.d. berg, joyce van beem, rosita, rick, mariane kok, linda, rene van eeken, michel doting. en wie kan zich de leraren nog herinneren? een aantal weet ik er nog: mevr. van hecht, de vries. Ik zie er zo nog een paar voor ogen, maar kan alleen niet op hun naam komen.er zijn maar 2 foto's van deze school en daar sta ik helaas aan gegeven als nr. 7., maar dat ben ik niet! Het is Wilma!

  Vincent van Goghschool MAVO..., 1977

  De school op zich vond ik niks, maar heb wel kan ik me nog veel namen herinneren: mike (mijn vriendje toen ik 4 jaar was)en tweelingzus nicole bodeman, diana femer, hanneke schild, klaas-jan mulder, harold, edwin koel, marcel, petra van de drogisterij, pe

  De school op zich vond ik niks, maar heb wel kan ik me nog veel namen herinneren: mike (mijn vriendje toen ik 4 jaar was)en tweelingzus nicole bodeman, diana femer, hanneke schild, klaas-jan mulder, harold, edwin koel, marcel, petra van de drogisterij, peter apeldoorn, simon, wilco. we hebben bijna allemaal bij juffrouw visser en juffrouw kimman in de klas gezeten. En waar zijn ineke en nina gebleven. Ineke woonde op/bij de begraafplaats en nina op een woonboot op het ijsbaanpad. Nina had volgens mij een oudere zus en een broertje. Hun moeder is op zeer jonge leeftijd overleden. Nina is toen naar een kindertehuis gegaan. ook in de buurt van het ijsbaanpad.

  Spartaschool, 1970

  ?