monique poissonnier

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van monique poissonnier en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  monique poissonnier heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Deze jaren heb ik op deze school gezeten.

  Deze jaren heb ik op deze school gezeten. En blijf wel eens blijven zitten. en ging daardoor weer met andere mensen om. Maar heb wel heel deze school met suzan dekker in de klas gezeten . En ging om met monique maes en miranda de reu wat nog mijn vriendinnen nu ook nog zijn

  prinses Marijke, 1982

  Ik heb deze jaren op de lagere school in hoofdplaat gezeten wat een leuke klas was,met ongeveer het zelfde aantal meisjes als jongens in de klas.

  Ik heb deze jaren op de lagere school in hoofdplaat gezeten wat een leuke klas was,met ongeveer het zelfde aantal meisjes als jongens in de klas

  St.Jozefschool, 1976

  Het was een leuke klas en we kozen allemaal voor verzorging.

  Het was een leuke klas en we kozen allemaal voor verzorging. Alleen er kozen er voor gezinsverzorging en ik heb toen gekozen voor bejaardenverzorging en diploma bij jullie gehaald voor bejaardenhelpende . je kon toen ook nog verder gaan voor verzorgende maar ik heb dat niet meer gedaan. Wij moesten soms uren op school in de prof zeemanstraat maar soms ook in de leeuwenlaan en ook nog bepaalde uren naar de zonneschool wat een heel stil gebouw was in terneuzen. Dus best moeilijk om bepaalde mensen terug te vinden want we staan ingeschreven op de leeuwtjes maar daar zaten we erg weinig uren in de week.

  Lager huishoud en nijverhei..., 1987

  ?