Monique Platjouw

Kent 0 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Monique Platjouw en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 7

  Monique Platjouw heeft 7 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Juffrouw Vos, die later is ver...

  Juffrouw Vos, die later is verhuisd naar Duitsland. De poppenhoek en het kledderen aan de wastafel.Het klimmen door het raampje naar de zandbak en het speelplein en de enorme kleikralenketting om je nek als je naar de wc moest !!!! Verliefd op Ewout Meij zo klein als ik was, die ook nog mijn buurjongen bleek te zijn. Hey aanbidder :-) !!

  2003, Monique Platjouw

  Juffrouw Ludenhoff was een sch...

  Juffrouw Ludenhoff was een schatje, maar dan dat handwerkmens juffrouw Scheek.......... De meester van de 5e klas, hij reed paard en vertelde altijd over Flubber (ben z'n naam kwijt)en natuurlijk mr. Haverkamp, ik zie hem nog steeds !!!

  2002, Monique Platjouw

  Strenge maar wel leuke school....

  Strenge maar wel leuke school. Namen die mij te binnen schieten, Wijndelts met zn tikkende hartklep, vd Horst heb meer in mn witte jas op de gang gehangen dat dat ik wat geleerd heb van 'm. Van Mourik liep altijd heen en weer door de klas en liep dan aan zn zak te krabben... Koperdraat, Pont, Richter, Pom de Wolff sprak behoorlijk met consum ptie, "proleet" Beetstra, de Breij en Greve. Ik viel destijds niet op "oude" heren maar vond hem toch wel heel leuk !! Niet fietsen op het schoolpein en en "leren"roken op de hoek. Dat heeft mij overigens 15 jaar gekost om er weer vanaf te komen ! Klassefeestjes in het Duitse lokaal, keten tijdens de werkweek, overigens de laatste keer dat ik op een tafel heb moeten slapen...... Met Erwin Binnekade, Raymond Beudeker en Richard Henger het behalen van het diploma gevierd onder de fontein !! Tsja en verder geloof ik alleen maar leuke herinneringen !!

  2002, Monique Platjouw
  ?