monique pas

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van monique pas en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

  monique pas heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Favoriet was toch wel werkdagen op het ruthbeek thema.

  Favoriet was toch wel werkdagen op het ruthbeek thema.....sexualiteit. Ik ben begonnen in de groep 8808 maar was gezakt en ben dus verder gegaan in 8908 ik ben erg benieuwd of er nog meer klasgenoten zich aanmelden. Mijn aspiranten tijd gewerkt op de blauwe bal, daarna (tijdens opleiding) gewerkt op de oranje bal....waar ik ontzettend veel geleerd heb! Leuke en minder leuke herrineringen aan het personeelshuis...je kon nooit eens uitslapen er was altijd wel gekwek op de gang en natuurlijk veel op de gang slapen met zijn allen wat die ans niet wou hebben.

  2004, monique pas

  Toch wel het kamp met de fiets naar ruurlo, en dat jaar in de 3e en 4e klas want we kregen 2x meester veurink! De leuke kinderfeestjes van toen, we mochten bij ria (dacht ik ) s'avonds komen en spannend dat dat was!.

  Toch wel het kamp met de fiets naar ruurlo, en dat jaar in de 3e en 4e klas want we kregen 2x meester veurink! De leuke kinderfeestjes van toen, we mochten bij ria (dacht ik ) s'avonds komen en spannend dat dat was!

  2004, monique pas

  De aw wat een mooie tijd vooral het heen en weer kregen we ervan, met al dat fietsen van de hema waar we bovenin les hadden naar de pabo en dan weer naar de vriezenveenseweg en ga maar door.

  De aw wat een mooie tijd vooral het heen en weer kregen we ervan, met al dat fietsen van de hema waar we bovenin les hadden naar de pabo en dan weer naar de vriezenveenseweg en ga maar door. Johan Paalberends met dat mooie hupje daar kregen we fotografie van...en natuurlijk ...johan nawijn van maatschappijleer....of niet monique ba....waar ik natuurlijk dikke vriendinnen mee was! Ontzettend spannende dingen mee gemaakt en veel lol gehad.

  2004, monique pas
  ?