Monique (Moosje) van Zurk

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Monique (Moosje) van Zurk en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Monique (Moosje) van Zurk heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Harry van Zurk: Meneer den Ouden staat ook bij mij nog vers in mijn geheugen.

  Harry van Zurk: Meneer den Ouden staat ook bij mij nog vers in mijn geheugen. Leuk was zijn reactie toen hij tijdens de les adviseerde om niet te gaan roken, op de vraag u rookt toch zelf sigaar' antwoordde met :'Ja maar ik rook voor mijn plezier. Juffrouw Snelleman ken ik ook nog

  Lagere school, 1960

  leuke tijd gehad op deze school.

  leuke tijd gehad op deze school. Speek met z'n preek, Weijer met d'r didactische analyse, Plomp met d'r hond en van Lier ook, mijn favoriet was Kriek van de muziek. Hij was echt leuk, enthousiast en inspirerend! Heel veel lachen met Saskia Janssen en Saskia v.d. Kemp en met Jeannette reisde ik van Wageningen naar Arnhem...vaak liftend (want dan hadden we weer de bus gemist)dat was ook echt te gek! Groetjes van mij aan alle bekenden! Misschien volgt hier nog eens een reunie uit, zou leuk zijn!

  opl.voor kleuterleidsters, 1975

  de 3e en 4e zijn absoluut de leukste jaren geweest.

  de 3e en 4e zijn absoluut de leukste jaren geweest. Met Jan de Wit, Erik, Dik Noordhoek. Lachen toen we met alle 3e klassen een keer hadden afgesproken onder schooltijd stiekem te gaan zwemmen en dat Stelma en Hoe heet die congierge ook alweer ons in het zwembad ging omroepen dat we onmiddelijk weer naar school moesten komen.

  Alfred Nobel Mulo, 1970

  ?