Monique Kotterer

Kent 1 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Monique Kotterer en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Monique Kotterer heeft 0 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb maar twee jaar (?) op deze school gezeten voordat ik verhuiste.

  Ik heb maar twee jaar (?) op deze school gezeten voordat ik verhuiste. Manieta (moeder Zwaantje), Yvonne Oosterbaan, meisje wat schuin tegenover de school woonde.

  3e Daltonschool, 1966

  Het was spannend om als 8-jarige te verhuizen en naar een andere school te gaan! Maar de overgang ging makkelijk en ik vond snel nieuwe vrienden, zoals Monique Lelorrain, Linda Rabie, Jeffrey van Antwerpen, Frans van Buuren, Alexander Woltz, Hans .

  Het was spannend om als 8-jarige te verhuizen en naar een andere school te gaan! Maar de overgang ging makkelijk en ik vond snel nieuwe vrienden, zoals Monique Lelorrain, Linda Rabie, Jeffrey van Antwerpen, Frans van Buuren, Alexander Woltz, Hans ..., Saskia van Opzeeland, Hilda ..., Wilma..., Jolanda Bos, reinique at yahoo.com

  2e Daltonschool, 1968

  Ik heb heerlijke herinneringen aan mijn kleuterschool.

  Ik heb heerlijke herinneringen aan mijn kleuterschool. Ik zat in de klas bij juffrouw Sligter, die ik adoreerde. Kinderen die ik me kan herinneren zijn: Corry Sluyter (op zelfde dag jarig), Peter van Dongen, Annemiek ..., Regina ..., Tessa...., Ik herinner me ook nog hoe de verjaardagen gevierd werden, met een mooie strik van vliegerpapier, een kleur per jaar. We hadden ook zo'n diepe tafel in de klas, waar je lekker met zand in kon kliederen. Hier maakten we ook boslandschappen in mbv de paddestoelen die we meenamen. Als we gingen tracteren gingen we ook naar de andere juffies. Op de bovenverdieping zaten vrouwen te weven. Dat weet ik omdat ik eens de trap opgegaan ben in mijn eente.

  (De)Goudvink, 1964

  ?