Monique Janssen

Kent 0 personen

DIVORCED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Monique Janssen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Monique Janssen heeft 12 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Op Schoevers heb ik het diploma Toeristisch Management Assistent behaald.

  Op Schoevers heb ik het diploma Toeristisch Management Assistent behaald. Het was een jaar flink blokken. Vooral SEPR was veel stampwerk. Ik zat in klas TMA2. We zaten eerst in het gebouw aan het Stationsplein, maar zijn halverwege het schooljaar verhuisd naar het pand aan de Utrechtsestraat. Ik reisde iedere dag op en neer met de trein, samen met Sonja en Linda. Wat ik erg leuk vond, is dat we met de klas in 1990 naar Lloret de Mar e.o. zijn geweest en in 1991 naar York.

  Instituut Schoevers, 1990

  Ik heb maar 1½ jaar op de pabo gezeten.

  Ik heb maar 1½ jaar op de pabo gezeten. Het was voor mij niet de juiste keuze, dus ben ik er halverwege het tweede schooljaar vanaf gegaan.

  Iselinge Hogeschool voor On..., 1988

  Aan het Andreas heb ik veel goede herinneringen! Ik deed er de havo.

  Aan het Andreas heb ik veel goede herinneringen! Ik deed er de havo. Wat mij het meest is bijgebleven zijn de muziekfestivals, het rupsfestival, de kindervoorstelling voor Zevenaar 500 jaar stad en natuurlijk de soosavonden (met altijd een uurtje New Wave-muziek)! Mijn vakkenpakket was: Nederlands, Engels, Duits, Frans, economie en muziek. Ik zat in een tekenen/muziekklas (H4D en H5D). In de 4e klas ben ik blijven zitten. Tja, ik zat met mijn hoofd meer in de wolken geloof ik ;-) Omdat ik ben blijven zitten, ben ik dus ook 2x op werkweek geweest. In 1985 naar Lochem (Ruighenrode) en in 1986 naar Lievelde. Op schoolverlatersdag (1988) zijn we naar Antwerpen geweest.

  Andreas scholengemeenschap, 1982

  ?