Monique Helder

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Monique Helder en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Monique Helder heeft 12 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik zat bij juf Groenendijk in de klas, geen aardige juf dat weet ik nog wel.

  Ik zat bij juf Groenendijk in de klas, geen aardige juf dat weet ik nog wel.De hoofdjuf was mevr. de Bie, een hele lieve juf. En natuurlijk de stenen olifant op het pleintje!Ik heb nog een klassefoto die zet ik er bij.Ik zit naast Eelco,die vond ik niet zo leuk,want hij zat altijd in zijn neus te peuteren en dan at hij ze op!Bah!Mijn vriendin was Sylvia van Eijk.

  dombo?kleuterschool, 1970

  De schoolavonden met Martin Green als disco vond ik geweldig,vooral de La Bamba!Ook het kroegje schuin aan de overkant was wel leuk!Ik weet nog goed de Knaapjes de een gaf biologie en de ander gaf handelskennis,wat waren die streng zeg! En natuurlijk menr

  De schoolavonden met Martin Green als disco vond ik geweldig,vooral de La Bamba!Ook het kroegje schuin aan de overkant was wel leuk!Ik weet nog goed de Knaapjes de een gaf biologie en de ander gaf handelskennis,wat waren die streng zeg! En natuurlijk menr.Gerling hele leuke man.Bianca en Herman zie ik nog wel eens want die wonen bij mij in de buurt.

  Willem de Zwijger , 1978

  Mijn hartsvriendin was Mandy de Vree.

  Mijn hartsvriendin was Mandy de Vree.Ik heb altijd in een combinatie-klas gezeten.De liefste leraren waren Emile Haak en Rob Bieleveld.Ik weet dat de directeur toen Paul Monster was. Het was een leuke tijd!

  Prof. Dr. J.H. Gunningschool, 1972

  ?