Monique Göttgens

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Monique Göttgens en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Monique Göttgens heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Afstudeerrichting TIS.

  Afstudeerrichting TIS.

  HTS Heerlen, 1986

  1e klas bij juffrouw Römgens in het oude gebouw op de Pannesheiderstr.

  1e klas bij juffrouw Römgens in het oude gebouw op de Pannesheiderstr. 2e klas juffrouw Claessen, wat een verademing...3e klas Ben Thomas, mochten we soms dieren van thuis meebrengen naar de klas...4e Lousberg, streng maar leerzaam. 5e meester Henczijk, las voor uit "famielje Dingenskirche". 6e klas meester Schlösser, tevens dirigent van het schoolkoortje. En 5 keer op rij schoolreisje naar Phantasialand te Bruhl.

  St. Jozefschool, 1973

  Genoeg (goede)herinneringen om een boek te vullen, hier een kleine selectie: De speelavonden, zwijmelen bij de "John Denvers" van toen en vele andere sterren.

  Genoeg (goede)herinneringen om een boek te vullen, hier een kleine selectie: De speelavonden, zwijmelen bij de "John Denvers" van toen en vele andere sterren.... De ENKO-avonden, je mocht er pas naar toe op de bovenbouw...minimale verlichting & veeeeeel bier (het aantal vaten was echter beperkt) maar ook controle door pater Franssen. Carnevalsvrijdag doorvieren in d'r Sjlaagboom met Ben van Melick... Op schoolkamp naar Rekum, en een reisje naar Parijs. 3 Monique-en & 5 Nicolles in de brugklas. Leraren: Reg van Loo, Corsius, Nillesen, Lou Thissen, Jos Dooremalen, Ben van Melick, Crutzen, Han Hos, Meessen, Simons, VandeBerg, Vaessen, Segers....

  Antonius Doctor College, 1979

  ?