monique fraeyhoven

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van monique fraeyhoven en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  monique fraeyhoven heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Bij de opening van de school kreeg de school "kunst".

  Bij de opening van de school kreeg de school "kunst". Dat waren verschillende palen die voor de docenten kamer werden geplaats. Zr werden vrij snel weg gehaald omdat ze te gevaarlijk waren.Ik hen meester brouwer,vink en lensink gehad. En de juffen kroese en wolrabe. Man wat was het een grote school met juf Mc.Kaay die wij in groep 7 hebben weg gepest! We wilden juf kroese en kregen dat ook voor elkaar. Wel erg he achteraf! Met ronald swerissen,erik v.d.langeberg,martin rietbergen,fred v.d. voorde,jan papilaya,marco verouderen,tanja papagaai,joke......,annemieke strating,leonie kriebel,linda........ en nog vele anderen. Leuk was ons schoolreisje naar Texel!

  2005, monique fraeyhoven

  de club van edwin s,fred vd v,martin rietbergen,linda v niel,leonie kriebel,ronald s,jan p en vele anderen.

  de club van edwin s,fred vd v,martin rietbergen,linda v niel,leonie kriebel,ronald s,jan p en vele anderen.Zo'n 14 jaar geleden nog in de zwarte kat met een aantal een reunie georganiseerd. Zou leuk zijn als het nog een keer zou komen. Wie o wie vinden dat leuk?

  2004, monique fraeyhoven
  ?