Bekijk het volledige profiel van Monique deSaunois en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Monique deSaunois heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Ik vond het een hele leuke tij...

Ik vond het een hele leuke tijd! Ik stapte in het tweede jaar in, omdat ik van de HAVO kwam. We waren met 22 meiden in de klas. Dus dat was echt wel een kippenhok! Jammer dat ik eigenlijk nooit meer iemand ben tegengekomen!

2004, Monique deSaunois

Op deze school heb ik een hele...

Op deze school heb ik een hele leuke tijd gehad. De hele klas ging eigenlijk met elkaar om. Mijn 'beste' vriendinnetje in die tijd was Sandra Lentjes. De sinterklaasvieringen vanaf de 4e vond ik ook altijd leuk. Ik las toevallig het stukje van Hikmed Sevdican over de turkse broodjes, en inderdaad... die waren superlekker!!! Iedereen nam dan iets lekkers mee (vaak zelfgemaakt) en die turkse broodjes waren er dus ook altijd! Meester Mulders vond ik altijd een lieve meester! Ik heb het geluk gehad hem twee keer te hebben (in de derde en in de vijfde). Juffrouw Margo was ook altijd erg leuk en niet te vergeten Meester Roex! Helaas is hij (veel te jong) overleden... Sommige klasgenootjes zie ik nog wel eens in een flits. Met Diana Daemen heb ik wel af en toe nog contact. Van sommigen weet ik helemaal niks en het lijkt wel of ze van de aardbodem verdwenen zijn!!! Ik vind het jammer dat er nog nooit een reunie is geweest van onze klas / school.

2004, Monique deSaunois
?