Ontdek PLUS

Monique de Heer

Kent 2 personen

NA , 2 kinderen
Woont in -

    Bekijk het volledige profiel van Monique de Heer en al je andere schoolgenoten!

    In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

    Monique de Heer heeft 5 klassenfoto's en kent 2 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

    Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

    Aanmelden

    Ja, juf Ria Kroondijk (altijd met haar ogen dicht op de foto's) en juf Marianne.

    Ja, juf Ria Kroondijk (altijd met haar ogen dicht op de foto's) en juf Marianne. Wij woonden precies tegenover de school. Als het heel warm was mochten we ons badje meenemen, heel leuk. Verder herinner ik me nog dat iedereen in de pauze op de ijzeren duwkarren wilde en dat we broodhaantjes op een versierde stok hadden met Palmpasen.

    de Springplank, 1977

    de warme chocomelk, het vieze rookhok, het eindfeest met IQ-quiz.

    de warme chocomelk, het vieze rookhok, het eindfeest met IQ-quiz...en het feit dat de schuylenburgers als enigen alle lessen uit moesten zitten...... Namen van docenten : Jelle de Vries, die heeft toch wel heel veel indruk gemaakt, Johan Spies, John Arts, Celine....... Ik volgde de opleiding vanuit Groot-Schuylenburg in Apeldoorn, waar ik nu nog steeds werk.

    RIVA, 1992

    Ik herinner mij de leuke sfeer en de kleurrijke types die er rondliepen.

    Ik herinner mij de leuke sfeer en de kleurrijke types die er rondliepen. Ook de disco's, fancy-fair, rokersruimte, UD-verkiezingen, collega's (schoolkrantjes). Zeilkamp (twee keer) met o.a. Veurtjes, Strijker, Vester, Romijn en natuurlijk Piet de Wilde. Heel jammer dat van Reenen niet mee ging zeilen, hij zat onder de pont d'Avignon.... Medeleerlingen die me te binnen schieten: natuurlijk As, Dennis Zegers, Edward, Lenette, Bianca, Simone, Jantje Wit, Jeroentje Jansen. Ik heb er zeven (eigenlijk twee teveel) geweldige jaren gehad! Dag allemaal!!!!!!!

    Christelijk College Nassau-..., 1985