Monique Brandt

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Monique Brandt en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Monique Brandt heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik begon eigenlijk op de SD opleiding omdat mijn vriendin Diana daar zat en ik niet wist wat ik moest doen (uiteindelijk 1 van de weinige die in het sociale werk is verder gegaan).

  Ik begon eigenlijk op de SD opleiding omdat mijn vriendin Diana daar zat en ik niet wist wat ik moest doen (uiteindelijk 1 van de weinige die in het sociale werk is verder gegaan). Leuke klas waar ik veel heb gelachen met Diana, veel uitging met Sander en daarna bleef zitten. Tweede jaar was met Desiree, Estelle, Marijke, mijn favourite gozer was Marc P. en we hadden een leuke klas, en dito leraren.Drama docente had nooit een bh aan, Jos is later cariere gaan maken als kabouter plop en psychologie leraar had zelfs mijn foto in zijn klas hangen. Broer ivo zat ook weer bij mij in de klas. Heb op die school ook latere vriendin Colinda leren kennen.

  de dobbe, 1989

  Omdat ik een peuter was weet ik niet zoveel meer.

  Omdat ik een peuter was weet ik niet zoveel meer. Omdat het gemengde klassen waren zat ik (toen al) bij broer in de klas, en beschermde hem tegen de boze juf. Twee juffen die ik heb gehad waren vd Helm en Derks.

  de hummelhof, 1974

  Tjeempie, ik was toen 6 jaar ofzo.

  Tjeempie, ik was toen 6 jaar ofzo. Ik weet dat mijn broertje Ivo naast mij in het lokaal zat. Mijn eerste vriendinnetjes waren Monique, Renate (later ook zus Susan. Mijn eerste liefde was Vincent. Palenstein was toen best leuk.

  De Ducdalf, 1976

  ?