Bekijk het volledige profiel van Monique Bornhijm en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

Monique Bornhijm heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Erg weinig geleerd (lag meer a...

Erg weinig geleerd (lag meer aan mij dan aan de school) maar wel enorm veel lol gehad. Ik geloof dat ik niet de meest prettige leerling was voor de leraren. Leraren die ik nooit zal vergeten gebrand staan zijn: Piet(je) Scherpel met zijn vrolijk rode ongekamde haardos, hij bedoelde het eigenlijk zo vreselijk goed en dan mijn andere "vriendin" mevrouw Voorhoeve met haar sleutelbos aan een touw waar zij zo charmant mee op het bureau kon slaan. Leuk om al enkele bekende namen tegen te komen. Wie eens wil vertellen hoe het met hem of haar gaat, kan mailen naar de volgende cryptische omschrijving, te beginnen met moniquev88 daarna het beroemde dierenstaartje en een woord van 7 letters, 1e letter h, 2e letter o, 3e letter t, 4e letter m, 5e letter a, 6e letter i, 7e letter l dandepunt gevolgd door de 3 eerste letters van communicatie. Ben erg benieuwd.

2004, Monique Bornhijm

Het waren leuke jaren op deze ...

Het waren leuke jaren op deze school. Voor mijn gevoel zat ik in een hechte klas en leraren als D. Millenaar en H. Keetelaar en zijn vrouw vergeet ik natuurlijk nooit, net als de medeleerlingen. Wie wil weten hoe het mij vergaat, meel dan naar moniquev88 vervolgens het beruchte dierenstaartje met daarachter een woord van zeven letters, 1e letter h, 2e letter o, 3e letter t, 4e letter m, 5e letter a, 6e letter i, 7e letter l, met een punt erachter en dan de eerste drie letters van communicatie. Ik ben in ieder geval benieuwd hoe het met jullie gaat.

2004, Monique Bornhijm
?