Monique Beckschebe

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Monique Beckschebe en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Monique Beckschebe heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Heb maar 1,5 jaar op deze school gezeten, toen baalde ik ervan en wilde gaan werken!! De modeshows waren natuurlijk het leukst van alles en lekker keihard Terence Trent Darby draaien tijdens praktijkles.

  Heb maar 1,5 jaar op deze school gezeten, toen baalde ik ervan en wilde gaan werken!! De modeshows waren natuurlijk het leukst van alles en lekker keihard Terence Trent Darby draaien tijdens praktijkles

  MTS voor Mode en Kleding, 1987

  Echt een wereldtijd gehad op deze school, het was altijd lachen met Dhr.

  Echt een wereldtijd gehad op deze school, het was altijd lachen met Dhr. Remeeus, en de lessen bij Margreet Martin vond ik altijd super omdat we van die foute Nederlandse films mochten kijken. Ohja, en als haar rooie Volvo weer eens met panne stond, hadden wij weer een tussenuur!! Niet te vergeten: de schooldisco's in "de kuil" En lekker zoenen in het fietsenhok met Peter Wanders!!

  Gemeentelijke Dalton MAVO, 1983

  ik vond het leuk om bij de trouwdag van juf Sleddering te mogen zijn.

  ik vond het leuk om bij de trouwdag van juf Sleddering te mogen zijn. We hadden allemaal een letter van het alfabet en ik had natuurlijk weer de W (van WC papier) DUUUHHHHH!!

  De eerste stap, 1975

  ?