Monique Aalbers

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Monique Aalbers en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Monique Aalbers heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Leuke school, zo herinner ik m...

  Leuke school, zo herinner ik me het althans! Irene en ik deden vooral ons best in de laatste jaren 'neutraal' te zijn en ons vooral niet te mengen in de populariteitsgevechtjes. We vonden het heel stoer om een beetje alto te doen. Kate Bush, The Police... wij vonden dat we allang toe waren aan de middelbare school. Dat waren we natuurlijk ook... Spannend was ook de opvoering van de musical in de zesde, toen de hoofdrolspeelster op het moment dat ze op moest nog ziek in bed bleek te liggen. Haar broertje was te verlegen om dat iets eerder te melden...

  2002, Monique Aalbers

  Zoveel mooie herinneringen. Ca...

  Zoveel mooie herinneringen. Carnaval, de raad van elf of liever... het raad van elf-hok. De drie weken afzien en genieten tijdens de gymnasiumreis naar Griekenland. Alle gein en serieuze ongein met Kim Wannet (die nog steeds een van mijn beste vriendinnen is) - Mel&Kim, maar ook de kretek-siga's van en het gefilosofeer met Jeroen, de pret met Enza en de slappe lach met Els ('van wie is dit hachje?'), de coole dansjes van Patrice, het Venus van Milo-beeld van Nathalie. En Ar, Hein, Juck... En de week in Parijs! We vielen met ons Delftse leventje echt een beetje in het niet, al lieten we dat echt niet blijken.

  2002, Monique Aalbers
  ?