Monika Kleefman

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Monika Kleefman en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 3

  Monika Kleefman heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Hele goede tijd gehad.

  Hele goede tijd gehad. (Waarschijnlijk heb ik de minder leuke dingen niet echt onthouden...) Daar heb ik het feesten geleerd! Vooral in Havo 4 & 5. Leuke concierges. Emmers in de gang bij regen. De snipperkaart: superuitvinding! Mijn leukste docent vond ik toen de Boer van Scheikunde. Wat erg grappig was, is dat mijn dochter een tijdje geleden op zwemles zat bij het zoontje van Vedder (biologie). Ik keek wel even raar op. Time flies.

  2004, Monika Kleefman

  Renkema en de spiegel boven het orgel herinner ik me ook nog heel goed! Meester Kalf was oke, volgens mij was hij op dierendag jarig! Juf Wolf was leuk, vooral blokfluitles.

  Renkema en de spiegel boven het orgel herinner ik me ook nog heel goed! Meester Kalf was oke, volgens mij was hij op dierendag jarig! Juf Wolf was leuk, vooral blokfluitles. Meester Bruinsma was ook leuk, maar wel streng. Ik weet niet meer wie ik in de 1e en 2e klas had. Ik weet nog een aantal namen van klasgenoten: Minke Westerhuis, Ineke, Aafke, Peter Bulthuis, Harry Hoving, Hiltjo Kuiper, Marcel, Andre, Gerard, Karin Komdeur, Janny Bolhuis, Alida Brondijk, Hilda Meffert, Anita Brouwer, Johanna, David vd Elst, Janneke Engelage, Marja Noordhof, Greta Nuis, en ws nog een aantal. Ik ben benieuwd hoe het nu met iedereen gaat. Mijn dochter zit nu zelf op de basisschool in groep 2. Die gaat het de komende jaren allemaal meemaken. Leuk!

  2004, Monika Kleefman
  ?