Monika Dekker

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Monika Dekker en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Monika Dekker heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Hans Takkenkamp Herinner me weinig van deze school, Ik deel deze "schoolbank" met mn vriendin vandaar een andere naam in de kop.

  Hans Takkenkamp Herinner me weinig van deze school, Ik deel deze "schoolbank" met mn vriendin vandaar een andere naam in de kop. ik zat hier alleen het laatste (examen)jaar. Wel een paar namen: Patricia en Yolanda Wubben, renee van Loon, Cor en Jan Paalvast en Peter Veenhuiysen (heb ik nog steeds kontakt mee)

  pius X mavo, 1976

  Hans Takkenkamp: Eigenlijk herinner ik me alleen maar de leraren zoals: Juffrouw Vehoef in haar daffie Juffrouw van Dijk, zij hield mijn hand vast om me te leren schrijven, 't is nooit goed gekomen, leve de computer klas drie was geloof ik veldhuis (no

  Hans Takkenkamp: Eigenlijk herinner ik me alleen maar de leraren zoals: Juffrouw Vehoef in haar daffie Juffrouw van Dijk, zij hield mijn hand vast om me te leren schrijven, 't is nooit goed gekomen, leve de computer klas drie was geloof ik veldhuis (noemden we die niet veldmuis?)of zo. de Juf of meester uit klas vier ben ik kwijt, wie helpt mij ?? Klas vijf was mijheer de bruin en klas zes is ook vaag. ps: de scholen in rotterdam zijn van mn vriendin. groeten aan iedereen die me nog kent en alle overige oud-leerlingen.

  Maria school / Pensionaat S..., 1967

  kan me er nog veel van herinneren erg leuke tijd gehad vooral in klas 4,5 en 6 met ruud van orsouw????.

  kan me er nog veel van herinneren erg leuke tijd gehad vooral in klas 4,5 en 6 met ruud van orsouw????

  Jong Pendrecht (openbare sc..., 1981

  ?