moniek vanholsteijn

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van moniek vanholsteijn en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  moniek vanholsteijn heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Ik weet dat het een leuke ruime school was met een binnenspeelplaats.

  Ik weet dat het een leuke ruime school was met een binnenspeelplaats. meester Matla was de "hoofdmeester"en meneer Verschoor de concierge.Mw Kreukniet die zo prachtig kon voorlezen. Op gegeven moment kregen we een leraar in de vierde klas, zijn naam weet ik niet meer maar hij was een man met lang zwart haar en dat vonden we reuze interessant.Enkele namen die ik me herinner: antoinette, mary kooren, ronnie van de berg, andre verschoor(?) de zoon van de concierge, willem jan waasdorp, christine.

  2008, moniek vanholsteijn

  hele leuke schooltijd gehad.

  hele leuke schooltijd gehad. Hechte examenklas,77/78 herinner me Freek, Michiel, Nico, Petra, Corrie,Rob,Diana, etc. Leraar duits ( naam vergeten) was het minst favoriet bij mij. Mevr. Verbaan( nederlands) was erg streng. Bij Don kon ik meestal wel een potje breken en in de pauze gingen we graag roze koeken eten bij de concierge meneer Noltee. De eindejaarsdisco keek iedereen naar uit.Ook de kampweken waren reuze gezellig.

  2008, moniek vanholsteijn
  ?