Bekijk het volledige profiel van Monica Tijdink en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

Monica Tijdink heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Edwin van Huik, mijn eerste gr...

Edwin van Huik, mijn eerste grote liefde en Peter Scholten, zijn broer Erik zat ook bij ons in de klas, Carmen Hinterding, Bettie van Dasler, op dezelfde dag jarig als ik, de broertjes van Tol en de broertjes Latjes. Leuke tijd gehad, aardige leerkrachten, meneer Fennis:"oh moeder de vink is dood" moesten we altijd zingen. Herman Walker in klas 4, juffrouw Bergholz, moesten Peter en ik altijd nablijven, ze had duidelijk de pest aan ons. De schoolmelk die altijd eerst op de verwarming werd gezet, ik kan er nu nog van griezelen, dan 'stonk' de melk zo. De musical bij het afscheid van ik meen juffrouw Smulders:" tot ziens en welbedankt juffrouw, voor alles wat u hebt gedaan...etc. Toen werd het tijd voor het 'echte' werk en ben ik naar het A.T.C. gegaan.

2004, Monica Tijdink

Leuke tijd gehad met Monique S...

Leuke tijd gehad met Monique Sikking, Monique Stornebrink, Pauline Koster, Alfons Veenhof, Hans van Leeuwen, Adje van der Geld, Rik-Jan Kool, Peter Bosschaert. Van de Mavo naar de Havo gegaan, op alle filialen gezeten; Vaartweg, Laapersveld, Emmastraat. Ben op zoek naar bovenstaande personen, zou leuk zijn om ze weer eens te zien, neem contact op, please....

2004, Monica Tijdink
?