Monica Sontrop

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Monica Sontrop en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Monica Sontrop heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb alleen de laatste twee jaar op deze school gezeten.

  Ik heb alleen de laatste twee jaar op deze school gezeten. Groep 5 en 6. In groep 5 was de klas gemengd met groep ??. Voor mij een hele fijne tijd, omdat ik op mijn vorige school erg gepest was en nu een herkansing kreeg. Met beide handen aangegrepen. Hier ging het gelukkig veel beter. Twee geweldige meesters: In groep 6 ben ik nog een tijd ziek geweest (Pfeiffer). Het was de tijd van de ontluikende hormonen. Er waren twee jongetjes die wel in het broekje wilde friemelen. Wat moest ik daar nu mee? Stiekem onder de vloer in een houten gebouwtje naast school. Maar ook herinner ik me het gave bos achter de school en sneeuwballen gooien als de eerste sneeuw viel. Vreselijk saaie blokfluitlessen na schooltijd, waarbij ik stiekem spijbelde.

  Obs Het Stroink, 1976

  Vanuit de stad in Veere komen wonen.

  Vanuit de stad in Veere komen wonen. Alleen maar nare herinneringen aan deze school. Ik werd er heel veel gepest. Mocht zelfs eerder naar huis, zodat ik veilig naar huis kon fietsen. De foto's zeggen soms iets anders. Een musical met een boot. Toch was dit een hele eenzame periode voor me. Ik deed alles alleen. Natuurlijk heeft deze tijd veel invloed gehad op mijnpersoontje. Herinner me meneer van Boven met z'n rare duim. Vond hem wel aardig. De klasjes waren klein. Zo zat ik bijvoorbeeld met drie personen in een klas en in onze klas zaten ook nog twee andere jaren. Je kreeg dus omstebeurt les. Gelukkig kreeg mijn vader na twee jaar een andere baan en kreeg ik ook een herkansing.

  Het Veer, 1971

  ?