Monica Schmitz

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Monica Schmitz en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Monica Schmitz heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  was wel gezellig, vooral met richard koning waar ik nu al 6 jaar mee samenwerk.

  was wel gezellig, vooral met richard koning waar ik nu al 6 jaar mee samenwerk. (parijs!!!)

  2003, Monica Schmitz

  op deze school heb ik eerst bij monique gezeten (later brit), samen met mylene roth, die nog steed mijn liefste vriendinnetje is, ofwel bijna zussie.

  op deze school heb ik eerst bij monique gezeten (later brit), samen met mylene roth, die nog steed mijn liefste vriendinnetje is, ofwel bijna zussie. Daar had ik mijn eerste liefde guusje ontmoet. Daarna ben ik naar de klas van judith gegaan een fantastische tijd, en als laatste de klas van willem blok, dat was zo gezellig dat ik het laatste jaar nog extra ben gebleven. Met Raschna, marije, vincent, janine, berrit, mylene, jasper, elwyn, vanessa (nessa), zerin, edith, wendy, vincent r, en derest wie ik vergeten ben. Was een top tijd s'middags werken in het huisje op de gang, fotoclub etc. te gek Edith als je dit leest stuur mij eens een mail naar s c h m i t z m o n i c a @ h o t m e e l . c o m Je weet wel welke email ik bedoel (ik verhuis ook naar purmerend, ga samen wonen in weidevenne)

  2003, Monica Schmitz

  Echt een hele gezellige tijd gehad op het waterlant vooral 2de keer 3 MAVO klas, met robby, patrick, mariella, sheila, saskia, chiqita, brenda, en iedereen die in die klas zat.

  Echt een hele gezellige tijd gehad op het waterlant vooral 2de keer 3 MAVO klas, met robby, patrick, mariella, sheila, saskia, chiqita, brenda, en iedereen die in die klas zat. En vooral met bianca schneider, lekkker beppen in de aula en samene stappen op het rembrandsplein. De reis naar Londen was ook om nooit te vergeten. Die tijd op deze school zal ik nooit vergeten.

  2003, Monica Schmitz
  ?