Monica Roccuzzo

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Monica Roccuzzo en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Monica Roccuzzo heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Ik zat volgens mij bij juffrouw Nel waarvan ik me herinner dat ze zwanger was en dat ik dacht ze te veel gegeten had en daarom zo'n dikke buik had.

  Ik zat volgens mij bij juffrouw Nel waarvan ik me herinner dat ze zwanger was en dat ik dacht ze te veel gegeten had en daarom zo'n dikke buik had. Het was altijd spannend als je op de laatste dag van het glijbaantje mocht. Ik moest een keer schaap spelen met kerstmis in de kerk en ik was zo zenuwachtig dat ik moest overgeven.Ook het uit klas gehaald worden om te knutselen was erg leuk. De bak in de school met zand en water erin was een succes. Hap slik hap wat smaakt dat lekker en Mijn tante uit Marokko ja die komt hiep hoi staan ook nog in mijn geheugen gegrift.

  2004, Monica Roccuzzo

  Op de Mavo heb ik me echt super vermaakt.

  Op de Mavo heb ik me echt super vermaakt. We hadden echt leuke groep! Meeste mensen uit het oog verloren.Naar Texel was echt super, elke avond stappen. De Havo vond ik wat minder, waarschijnlijk omdat ik tegen die tijd al een stuk ouder was dan de rest omdat ik een aantal maal was blijven zitten door luiheid en problemen. Leraren als Mr. de Boer van godsdienst,groothuis van geschiedenis/nedelands en Mr.Jongkind van Nederlands/Economie zijn leraren die ik niet snel vergeet omdat ik ze zo super vond. Al ben ik er erg vaak uitgestuurd en gezellig bij mevr. helleman heb gezeten waarvan ik dan weer heerlijk mocht corveeen heb ik vooral de eerste jaren echt een hele leuke tijd gehad.

  2004, Monica Roccuzzo

  Echte hele specifieke gebeurtenissen kan ik me niet echt herrinneren en anders juist een heleboel tegelijk.

  Echte hele specifieke gebeurtenissen kan ik me niet echt herrinneren en anders juist een heleboel tegelijk. Het allervervelendste van de school vond ik de schaaklessen bij meester Aart, wat een ramp! Heel leuk was het kamp in de 6de natuurlijk en de musical; Spionnen in het circus. Wat ik me ook heel goed kan herrineren was dat ik 2 jaar achter elkaar maria moest spelen met kerst. 6 jaar lang hebben we zo een beetje dezelfde mensen in de klas gehad en veel van hen woonde je in de buurt en had je ook al op de appelbloesem gezeten, wat wel wat had. Dat zeg ik zo weinig specifieke dingen maar toch zo veel! Echt leuk om namen van mensen terug te zien van toen. Echt geinig!

  2003, Monica Roccuzzo
  ?