Monica Olberechts

Kent 0 personen

ASK_ME , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Monica Olberechts en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Monica Olberechts heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Metaal van griffioen waar we vaak gemalen krijt in zijn koffie deden.

  Metaal van griffioen waar we vaak gemalen krijt in zijn koffie deden. In de 2e klas vos gelijk naast de kantine. Meneer bijl kan ik me ook nog wel herrineren. Enkelen uit de klas die ik nog wel kan herrineren zijn Frank, Pedro, Richard en Marco.

  Jansonius Technische School..., 1981

  De klas bestond uit mensen uit het hele land vandaan.

  De klas bestond uit mensen uit het hele land vandaan. Ik zat op zaterdag op school en later ook de vrijdag avond erbij. Met de vrijdagavonden er bij bleven we altijd slapen in een hotel met een groepje, dit was altijd heel gezellig. Ook heb ik er ook de opleiding tot vrachtwagen en bus instructeur gevolgt. Na jaren les te hebben gegeven ben ik later op een touringcar gaan rijden.

  kantelberg rij-instructeurs..., 1987

  Heb maar 1 jaar op deze school door gebracht alleen de 1e klas.

  Heb maar 1 jaar op deze school door gebracht alleen de 1e klas. We hadden zwaan voor engels best wel een aardige dame en ik weet nog dat we een keer stukjes moesten opvoeren en dat ik met een aantal meiden madness heb gedaan. Ook weet ik nog dat elke klas voor een modeshow een thema moesten uitvoeren en wij hadden de toekomst. Op leuke muziek hebben we die show een aantal keer gelopen en ik weet nog dat ik een trui van karton aan had en een broek van vuilniszakken. De enige naam die ik akn herrineren uit die 1e klas was andrea rijnders

  De Amstelhoorn, 1980

  ?